Voor praktisch en betaalbaar duurzaam advies met echt resultaat Inloggen

CO2-Prestatieladder

Met 100% garantie het CO2-Prestatieladder certificaat behalen

Uniek ontwikkeld format
Sneller en eenvoudiger naar ieder gewenst resultaat
Reducties van 25% en meer
CO2 reductie wordt ineens leuk door de bijkomende kostenbesparing
Inzichtelijk en pragmatisch
Door middel van ons duidelijke stappenplan is alles overzichtelijk in kaart gebracht en voor iedereen te begrijpen
Wij weten wat werkt voor jou
We hebben vele praktijkvoorbeelden en jarenlange ervaring en zoeken gezamenlijk de aanpak die precies voor jou werkt

Direct starten?

Met succes het CO2-Prestatieladder certificaat behalen?

Wij hebben een unieke methode ontwikkeld waardoor je veel eenvoudiger, sneller en met een veel grotere impact het CO2-Prestatieladder certificaat behaald.Daarnaast werken wij altijd met vaste prijzen en met garantie zodat je voor dit bedrag ook daadwerkelijk het CO2-Prestatieladder certificaat op het gewenste niveau zult behalen.

Jij bent niet de eerste die wij succesvol naar een CO2-Prestatieladder certificaat begeleiden. De afgelopen jaren hebben wij namelijk enorm veel organisaties naar het gewenste resultaat en niveau van het CO2-Prestatieladder certificaat geholpen. Naast het feit dat we dit doen voor een vaste prijs en met certificaat garantie doen we dit ook altijd binnen de gestelde termijn.

Waardevolle CO2-Prestatieladder artikelen en bestanden

De voordelen van de CO2-Prestatieladder

  • Hogere omzet
  • Besparen op de energierekening
  • Materiaalbesparing
  • Innovatiewinst
  • Marktonderscheiding binnen de branche
  • Meer opdrachten door 1 t/m 10% gunningsvoordeel

“MVO Consultants hebben Gebr. van der Steen op een praktische wijze in raad en daad gesteund met het behalen van Fira zilver. De persoonlijke en praktijkgerichte aanpak past ons goed en bevelen we u dan ook van harte aan.”

Gebr. vd Steen
Hans van der Steen directeur Gebr. van der Steen Bedrijven B.V.

“‘MVO Consultants heeft Broekhuis geholpen met de energie audit (EED) op een zeer behulpzame manier. Het resultaat was een rapport voor de hele Broekhuis Groep met concrete verbetermaatregelen. Erg bedankt voor de begeleiding en ondersteuning!’”

Afdeling Kwaliteit – Broekhuis Holding

““De DKG-groep, met de keukenmerken Bruynzeel en Keller, is door MVO Consultants op een hele prettige en pragmatische wijze geholpen met de nulmeting en met de opzet van een MVO-beleid. De CO2-neutrale keukenproductie en de online MVO-verslagen zijn de eerste tastbare resultaten hiervan.””

Toine van Rooij – COO DKG Holding bv

““MVO Consultants heeft ons stap voor stap op weg geholpen met het MVO beleid voor de bedrijven JéWé en Skantrae. Van het uitvoeren van een nulmeting tot het uitstippelen van het MVO beleid voor de komende jaren. De hoge mate van pragmatisme gecombineerd met brede kennis en het goede persoonlijke contact maken MVO Consultants een perfecte partner.””

Gregor den Breugom de Haas – Manager Business Development Deli Home Holding B.V.

Binnen 24 uur meer informatie in je mailbox?

Waar MVO Consultants voor staat

Wij willen zoveel mogelijk bedrijven motiveren en stimuleren om met MVO en CO2 reductie aan de slag te gaan. Om dit te bereiken delen wij zoveel mogelijk kennis en daarnaast worden bedrijven geadviseerd om actief met hun MVO of CO2 beleid aan de slag te gaan.

Het is ons doel om MVO en CO2 simpel en leuk te maken. Dit gebeurt door de unieke en pragmatische aanpak. Inmiddels zijn er al vele bedrijven geholpen met de opstap richting duurzaamheid. Een overzicht van onze referenties zijn te vinden op deze pagina.

Wij adviseren bedrijven met de implementatie van de MVO Prestatieladder, de CO2-Prestatieladder of het maken van een (online) MVO verslag. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om eigenhandig te starten door gebruik te maken van de MVO Academy.

Wil je op unieke wijze kennis maken met de wereld van duurzaamheid? Dat kan! Door middel van onze diverse MVO events willen wij jou kennis laten maken met ons en de wonderen die MVO met zich meebrengt. Een overzicht van de diverse MVO events vind je op deze pagina.

Afspraak inplannen?
0341 – 267 409

Offerte aanvragen

“Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie”