Voor praktisch en betaalbaar duurzaam advies met echt resultaat Inloggen

ISO / OHSAS / VCA

Vragen over ISO, VCA of OHSAS?

Ons hart ligt bij het duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit is dan ook de reden dat wij jou willen helpen bij het behalen van de diverse certificaten zoals ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 en VCA. Deze certificaten hebben een perfecte aansluiting bij jouw MVO beleid. Diverse vraagstukken over veiligheid, kwaliteiten en milieu staan in deze normen centraal en worden overkoepelend behandeld binnen de MVO richtlijnen zoals het GRI en de ISO 26000.

High Level Structuur (HLS)

In de herziening van de ISO 9001 en de ISO 14001 wordt de nieuwe High Level Structuur (HLS) toegepast. Met de nieuwe HLS wordt de opbouw van alle normen identiek. Dit zorgt ervoor dat de verschillende normen nog beter op elkaar aansluiten. Er wordt namelijk gewerkt vanuit één basis waaraan alle normen gekoppeld kunnen worden.

Heb je hier vragen over? Dat is immers heel begrijpelijk!

Om al deze vragen te beantwoorden hebben wij besloten om gratis seminars te organiseren over dit onderwerp. Tijdens deze gratis seminars leggen onze experts precies uit wat de wijzigingen voor jouw organisatie betekenen.

Een overzicht van onze gratis seminars:

PSO Prestatieladder

De PSO Prestatieladder is een relatief nieuwe, snelgroeiende methodiek. MVO Consultants heeft in een korte tijd al meerdere bedrijven succesvol geholpen aan het PSO Prestatieladder certificaat. Het PSO certificaat helpt bedrijven om op een pragmatische wijze invulling te geven aan duurzame inzetbaarheid/ Social Return (SROI).

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van de PSO Prestatieladder?

Vraag dan gerust naar de mogelijkheden door ons onderstaande contactformulier in te vullen. Wij staan je graag te woord!

Aansluiting MVO op bestaande managementsystemen

Natuurlijk is het ook mogelijk dat jouw bedrijf al een ISO 9001, ISO 14001/ OHSAS 18001 certificaat voor kwaliteits-, milieu- of arbomanagement heeft. In dat geval beschik je over de perfecte basis om het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in te voeren. Dit gaat immers ook over mens en milieu.

Combineren van beleid

Vanuit de MVO Nulmeting komen diverse punten naar voren die je kunt opnemen in je (MVO) beleid. Dit beleid is uiterst goed te combineren met jullie kwaliteits, milieu-/ arbobeleid.

Sneller actiepunten uitzetten

Daarnaast heb je al goed inzicht in jullie organisatie middels de managementsystemen. De actiepunten kun je vervolgens sneller uitzetten in een verbetercyclus. Dit is de verbetercyclus waar ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS over spreken.

Offerte aanvragen

“Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie”