Voor praktisch en betaalbaar duurzaam advies met echt resultaat Inloggen

Met 100% zekerheid scoren met het online MVO verslag

Uniek ontwikkeld format
Sneller en eenvoudiger naar ieder gewenst resultaat
Inzichtelijk en pragmatisch
Door middel van het uniek ontwikkelde format zijn alle MVO acties duidelijk en inzichtelijk voor interne en externe partijen
Compleet in eigen huisstijl
Het online MVO verslag wordt volledig gepresenteerd in de eigen huisstijl van de organisatie om zo één geheel te creëren
Scoren bij opdrachtgevers
Door transparant te communiceren over de MVO activiteiten scoor je gegarandeerd bij (potentiële) opdrachtgevers

Direct starten?

Het nieuwe online MVO verslag

Met het Online MVO verslag kunnen bedrijven op eenvoudige wijze het MVO verslag online presenteren op hun eigen website. De website wordt volledig opgemaakt in de huisstijl van de organisatie. Er is volledige vrijheid in de hoeveelheid grafieken, tabellen, video’s en afbeeldingen.

Bekijk het online MVO verslag van Hero

Voordelen van het online MVO verslag

  • Het online MVO verslag wordt volledig opgemaakt in de huisstijl van de organisatie
  • Het delen van content via Social Media/ Nieuwsbrieven/ Interne communicatie was nog nooit zo eenvoudig
  • Je bent koploper op het gebied van MVO verslaglegging
  • Kosten voor de opmaak en drukwerk blijven je bespaard
  • Updates worden eenvoudig aangepast en doorgevoerd
  • Externe communicatie over MVO activiteiten worden eenvoudig gepresenteerd door middel van de website

“‘MVO Consultants heeft Broekhuis geholpen met de energie audit (EED) op een zeer behulpzame manier. Het resultaat was een rapport voor de hele Broekhuis Groep met concrete verbetermaatregelen. Erg bedankt voor de begeleiding en ondersteuning!’”

Afdeling Kwaliteit – Broekhuis Holding

““De DKG-groep, met de keukenmerken Bruynzeel en Keller, is door MVO Consultants op een hele prettige en pragmatische wijze geholpen met de nulmeting en met de opzet van een MVO-beleid. De CO2-neutrale keukenproductie en de online MVO-verslagen zijn de eerste tastbare resultaten hiervan.””

Toine van Rooij – COO DKG Holding bv

“MVO Consultants hebben Gebr. van der Steen op een praktische wijze in raad en daad gesteund met het behalen van Fira zilver. De persoonlijke en praktijkgerichte aanpak past ons goed en bevelen we u dan ook van harte aan.”

Gebr. vd Steen
Hans van der Steen directeur Gebr. van der Steen Bedrijven B.V.

““MVO Consultants heeft ons stap voor stap op weg geholpen met het MVO beleid voor de bedrijven JéWé en Skantrae. Van het uitvoeren van een nulmeting tot het uitstippelen van het MVO beleid voor de komende jaren. De hoge mate van pragmatisme gecombineerd met brede kennis en het goede persoonlijke contact maken MVO Consultants een perfecte partner.””

Gregor den Breugom de Haas – Manager Business Development Deli Home Holding B.V.

Binnen 24 uur meer informatie in je mailbox?

Bekijk het online MVO verslag van Jan Knijnenburg en Keller Keukens

Waar MVO Consultants voor staat

Wij willen zoveel mogelijk bedrijven motiveren en stimuleren om met MVO en CO2 reductie aan de slag te gaan. Om dit te bereiken delen wij zoveel mogelijk kennis en daarnaast worden bedrijven geadviseerd om actief met hun MVO of CO2 beleid aan de slag te gaan.

Het is ons doel om MVO en CO2 simpel en leuk te maken. Dit gebeurt door de unieke en pragmatische aanpak. Inmiddels zijn er al vele bedrijven geholpen met de opstap richting duurzaamheid. Een overzicht van onze referenties zijn te vinden op deze pagina.

Wij adviseren bedrijven met de implementatie van de MVO Prestatieladder, de CO2-Prestatieladder of het maken van een (online) MVO verslag. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om eigenhandig te starten door gebruik te maken van de MVO Academy.

Wil je op unieke wijze kennis maken met de wereld van duurzaamheid? Dat kan! Door middel van onze diverse MVO events willen wij jou kennis laten maken met ons en de wonderen die MVO met zich meebrengt. Een overzicht van de diverse MVO events vind je op deze pagina.

Afspraak inplannen?
0341 – 267 409

Offerte aanvragen

“Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie”