Voor praktisch en betaalbaar duurzaam advies met echt resultaat Inloggen
Duurzame Jonge 100

Energie Audit (EED)

Wij hebben ontzettend veel tijd en energie gestoken om precies te weten te komen wat omgevingsdiensten van jou verwachten voor de Energie Audit. Alle omgevingsdiensten hebben we persoonlijk benaderd en hierdoor kunnen we bedrijven voorzien vanÂalle noodzakelijke informatie om succesvol aan de Energie Audit te voldoen.

Tijdens dit gratis, uniekeÂEED Webinar laten wij jou kennismaken met de EED, oftewel dĂ© Energie Audit. We delen alle tips en trucks met jou hoe jij daadwerkelijk die auditplicht succesvol kunt doorlopen en geen gebruik hoeft te maken van de uitstel bij de omgevingsdiensten.

Wat je kan verwachten tijdens het EED webinar

  • Hoe de Energie Audit snel en effectief uitgevoerd kan worden
  • Wat omgevingsdiensten verwachte
  • De meest gemaakte fouten van organisaties die zelf aan de slag gaan met de Energie Audit
  • Praktijkvoorbeelden; hoe pakken andere bedrijven de Energie Audit aan?
  • Hoe de Energie Audit ook daadwerkelijk geld gaat opleveren
  • De sancties die staan op het niet aanleveren van de Energie Audit

Geen zweverige informatie, maar concrete praktische tips om de Energie Audit succesvol te doorlopen!

“MVO Consultants heeft Biohorma geholpen bij het vormgeven van het MVO beleid en de MVO jaarverslagen. Ze werken zeer praktisch en klantgericht. Er is bij Biohorma echt een super klus geklaard!”

Jorina Weenink - HR Manager
A. Vogel

“Ik vond het MVO Event interessant en duidelijk verwoord.”

Robert van Werven - Broekhuis - Cijfer: 9

““De DKG-groep, met de keukenmerken Bruynzeel en Keller, is door MVO Consultants op een hele prettige en pragmatische wijze geholpen met de nulmeting en met de opzet van een MVO-beleid. De CO2-neutrale keukenproductie en de online MVO-verslagen zijn de eerste tastbare resultaten hiervan.””

Toine van Rooij – COO DKG Holding bv -
Notice: Undefined offset: 1 in D:\appdata\IIS\vhosts\mvoconsultants.nl\httpdocs\wp-content\themes\mvoconsultants\inc\partials\blocks\testimonials.php on line 20
- Cijfer: 10

“MVO Consultants hebben Gebr. van der Steen op een praktische wijze in raad en daad gesteund met het behalen van Fira zilver. De persoonlijke en praktijkgerichte aanpak past ons goed en bevelen we u dan ook van harte aan.”

Offerte aanvragen

“Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie”