Voor praktisch en betaalbaar duurzaam advies met echt resultaat Inloggen
Volg het webinar online achter je computer!

Het is een gekkenhuis in de energie wereld!

De ontwikkelingen gaan de afgelopen maanden razendsnel en dit gaat de komende jaren nog veel erger worden. De EED audit waar grote bedrijven aan moeten voldoen ontwikkelen zich in hoog tempo. Daarnaast moet ieder bedrijf in Nederland aan de slag met de verplichte Erkende Maatregelen.

De eisen worden strikter en er wordt steeds meer verwacht van de bedrijven. Langer wachten is daarom geen optie meer. Ik nodig je daarom uit om het webinar te volgen waarin ik alle laatste ontwikkelingen met je deel.

Wist je bijvoorbeeld dat de erkende maatregelen over niet al te lange tijd een verplichting worden? Het is dus niet meer mogelijk om te onderbouwen of een maatregelen voor jouw organisatie wel binnen 5 jaar terug te verdienen is. Alle maatregelen die voor jou van toepassing zijn MOET je uitvoeren!

Dit en nog veel meer ontwikkelingen ga ik met jullie delen tijdens het Energie webinar op 22 mei!

  • 500+ bedrijven gingen je voor
  • 20% van alle bedrijven hebben de Energie Audit uitgevoerd
  • 100% van onze Energie Audits zijn goedgekeurd

Wat je kan verwachten tijdens het EED webinar

  • Alle recente ontwikkelingen over de Energie audits
  • Hoe de Energie Audit snel en effectief uitgevoerd kan worden
  • Wat omgevingsdiensten van jou verwachten
  • De meest gemaakte fouten van organisaties
  • Praktijkvoorbeelden van voorbeeldbedrijven
  • Sancties! De eerste rechtszaken worden inmiddels gevoerd!

Geen zweverige informatie, maar concrete praktische tips om de Energie Audit succesvol te doorlopen!

“MVO Consultants heeft Biohorma geholpen bij het vormgeven van het MVO beleid en de MVO jaarverslagen. Ze werken zeer praktisch en klantgericht. Er is bij Biohorma echt een super klus geklaard!”

Jorina Weenink - HR Manager
A. Vogel

““De DKG-groep, met de keukenmerken Bruynzeel en Keller, is door MVO Consultants op een hele prettige en pragmatische wijze geholpen met de nulmeting en met de opzet van een MVO-beleid. De CO2-neutrale keukenproductie en de online MVO-verslagen zijn de eerste tastbare resultaten hiervan.””

Toine van Rooij – COO DKG Holding bv -

“MVO Consultants hebben Gebr. van der Steen op een praktische wijze in raad en daad gesteund met het behalen van Fira zilver. De persoonlijke en praktijkgerichte aanpak past ons goed en bevelen we u dan ook van harte aan.”

Hans van der Steen - directeur Gebr. van der Steen Bedrijven B.V.
Gebr. vd Steen

“‘MVO Consultants heeft Broekhuis geholpen met de energie audit (EED) op een zeer behulpzame manier. Het resultaat was een rapport voor de hele Broekhuis Groep met concrete verbetermaatregelen. Erg bedankt voor de begeleiding en ondersteuning!’”

Afdeling Kwaliteit – Broekhuis Holding -

““MVO Consultants heeft ons stap voor stap op weg geholpen met het MVO beleid voor de bedrijven JéWé en Skantrae. Van het uitvoeren van een nulmeting tot het uitstippelen van het MVO beleid voor de komende jaren. De hoge mate van pragmatisme gecombineerd met brede kennis en het goede persoonlijke contact maken MVO Consultants een perfecte partner.””

Offerte aanvragen

“Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie”