Voor praktisch en betaalbaar duurzaam advies met echt resultaat Inloggen

MVO Event 2018

Het MVO Event staat dit jaar compleet in het teken van de Sustainable Development Goals. Een ontzettend actueel thema wat 2018 een nog grotere rol gaat spelen binnen het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

De Sustainable Development Goals (SDGs) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen moeten een eind maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering in 2030. Wat zijn deze doelen? Hoe zijn ze opgesteld? En wat doet Nederland met de doelen? Hoe kan jij als organisatie inspelen op deze duurzame doelen? Alles wat jij moet weten over de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen gaan we behandelen tijdens het MVO Event op 24 april 2018.

Sprekers

Dagvoorzitter – Nick van Moerkerk – Oprichter MVO Consultants BV

In 2007 is Nick van Moerkerk met MVOConsultants.nl. Hij begeleidt dan ook al vele jaren met heel veel passie bedrijven en organisaties bij het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het is zijn persoonlijke missie om zijn kennis met iedereen te delen en om zoveel mogelijk mensen te inspireren en motiveren om met MVO aan de slag te gaan. Het liefst vertelt hij met veel passie hoe bedrijven op een leuke manier met MVO kunnen starten.

In zijn persoonlijke missie heeft hij middels diverse events al meer dan 3000 mensen weten te inspireren op het gebied van MVO en is hij in 2014 geselecteerd als één van de Duurzame Jonge 100 en als Duurzame Ondernemer van het jaar.

 

 

Gastspreker – Maresa Oosterman – Directeur Stichting SDG Charter

Het SDG Charter is een initiatief van bedrijven en maatschappelijke organisaties om samen aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) te werken. Zij zien de SDG’s als een gemeenschappelijke taal, waardoor je makkelijker over de grenzen van sectoren en landen samen kan werken. De Stichting SDG Charter brengt deze organisaties op allerlei manieren bij elkaar, zowel online als offline. Maresa heeft in Rio en New York mee onderhandeld over de SDG’s en is ervan overtuigd dat deze doelen alleen gehaald kunnen worden met samenwerking.

 

 

 

Gastsprekers Emma Clemens en Martijn Visser – Jongerenvertegenwoordigers Duurzame Ontwikkeling naar de Verenigde Naties

Martijn en Emma vertegenwoordigen de jongeren van Nederland in zowel de nationale politiek als de internationale politiek bij de Verenigde Naties op het gebied van Duurzame Ontwikkeling. Zij vertellen graag over hoe zij hun idealen najagen in deze diplomatieke, overwegend grijze, (mannen) wereld.

dagen
uur
minuten
seconden

“Ik vond het MVO Event interessant en duidelijk verwoord.”

Robert van Werven - Broekhuis

“Ontzettend leuk om in zo’n korte tijd helemaal te worden bijgepraat over alle MVO ontwikkelingen. Daarbij ben ik enorm enthousiast geworden om aan de slag te gaan.”

Gregor den Breugom de Haas - JéWé

“MVO Consultants heeft Biohorma geholpen bij het vormgeven van het MVO beleid en de MVO jaarverslagen. Ze werken zeer praktisch en klantgericht. Er is bij Biohorma echt een super klus geklaard!”

Jorina Weenink - HR Manager
A. Vogel

Waarom jij het MVO event van 2018 niet mag missen

  • Inspirerende sprekers waar iedereen wat van kan leren
  • Volledig up-to-date over de laatste MVO ontwikkelingen
  • Standhouders met duurzame businesscases die echt werken
  • Het leukste én grootste duurzame event van 2018
  • Gegarandeerd inspelen op de laatste duurzame ontwikkelingen
  • Ontmoet andere enthousiaste bedrijven om mee te sparren

Sfeerimpressie MVO Inspiratie Event 2017

Rob van Arnhem / Ministerie van Defensie

Nick van Moerkerk / MVO Consultants BV

Duurzaamheidsmarkt / Jaarbeurs Utrecht

Caesar Kuipers / Bruynzeel Keukens

Offerte aanvragen

“Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie”