Voor praktisch en betaalbaar duurzaam advies met echt resultaat

Sprekers van het MVO Inspiratie Event
dagen
uren
minuten
seconden

Het MVO Inspiratie Event van 2017

Wij organiseren het MVO Inspiratie Event om zoveel mogelijk organisaties te laten zien dat invulling geven aan duurzaam ondernemerschap echt simpel en bijzonder waardevol kan zijn. Deze keer laten we dat niet alleen zien aan de hand van bewezen MVO technieken. We laten bijzondere gastsprekers aan het woord die het in de praktijk hebben bewezen.

Caesar Kuipers heeft bij Bruynzeel Keukens en Keller Keukens MVO op de kaart gezet en hier hele mooie resultaten mee behaald. Rob van Arnhem komt vertellen over hoe hij de inkoop van producten voor het Ministerie van Defensie zo heeft ingericht dat hij grootse resultaten behaald.

De praktijkvoorbeelden helpen andere bedrijven om hun MVO beleid actief en effectief in te zetten.

 

 

 

 

Kom dan op 12 september 2017 naar het MVO Inspiratie Event in de Jaarbeurs Utrecht!

Caesar Kuipers – Manager HR – DKG Groep 

Caesar Kuipers is een bevlogen HR Manager binnen de DKG Groep (de groep achter de merken Bruynzeel Keukens, Keller Keukens en DKG Keukens). Tijdens het MVO inspiratie Event zal Caesar meer vertellen over hoe je als organisatie de transitie maakt van een reactief MVO beleid naar een actief MVO beleid. Daarbij onthult Caesar ook het geheim hoe een goed MVO beleid je merk en dus ook je positie op de markt kan versterken.


Rob van Arnhem – Categoriemanager Bedrijfskleding Rijk – Ministerie van Defensie

Luitenant-kolonel Rob van Arnhem is in dienst van Defensie en is beschikbaar gesteld om namens de gehele Rijksoverheid bedrijfskleding in te kopen.

Mede onder aanvoering van ambitieuze bewindslieden uit het kabinet Rutte 2, probeert de Rijksoverheid als voortrekker en inspirator het goede voorbeeld op het gebied van duurzaamheid te laten zien zowel naar consumenten als naar marktpartijen en maatschappelijke organisaties.   

Dagvoorzitter: Nick van Moerkerk – Oprichter MVO Consultants BV

Nick is een gepassioneerd duurzaam ondernemer. MVO een snel groeiend thema en het is voor bedrijven lastig om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Tijdens het MVO Inspiratie Event neemt Nick jullie mee in de laatste trends en ontwikkelingen in MVO land. Op deze manier weet je precies hoe, en vooral wat, je moet doen als je met MVO aan de slag gaat.

 

Het programma:

  • 13:00 – Duurzaamheidsmarkt met 10 toonaangevende duurzame innovatieve bedrijven
  • 14.00 – De laatste trends en ontwikkelingen in MVO land – Nick van Moerkerk – MVO Consultants
  • 14:30 – Gastspreker 1: Caesar Kuipers – Manager HR – DKG Groep
  • 15.00 – korte pauze
  • 15:15 – Gastspreker 2: Rob van Arnhem – Categoriemanager Bedrijfskleding Rijk – Ministerie van Defensie
  • 15:45 – Afsluiting event door Nick van Moerkerk – MVO Consultants
  • 16:00 – Afronding

Als jij zorgt dat je om 13:00 aanwezig bent in de Jaarbeurs, zorgen wij ervoor dat daar een heerlijke kop koffie of thee en een hartverwarmend ontvangst voor je klaarstaat.

Het event is om 16:00 afgelopen. Dat betekent dat jij nog voor de drukke spits in de auto of trein zit en de hele avond de tijd hebt om alle informatie op je in te laten werken.

“Ik vond het MVO Event interessant en duidelijk verwoord.”

Robert van Werven - Broekhuis - Cijfer: 9

“Ontzettend leuk om in zo’n korte tijd helemaal te worden bijgepraat over alle MVO ontwikkelingen. Daarbij ben ik enorm enthousiast geworden om aan de slag te gaan.”

Gregor den Breugom de Haas - JéWé - Cijfer: 8

“Interessant verhaal Nick! Goed ook dat het publiek bij alles betrokken wordt en alles wordt duidelijk uitgelegd.”

Anouk Hegeman - Werkis B.V. - Cijfer: 8