Voor praktisch en betaalbaar duurzaam advies met echt resultaat Inloggen

Training: Online MVO Verslag in 1 dag

Tijdens de eendaagse Training: “Online MVO Verslag in 1 dag” leer jij hoe je voor jouw organisatie een online MVO verslag opstelt.

Wat we gaan behandelen tijdens de Training:

  1. We starten met de uitleg van de MVO Scan. De MVO Scan wordt voor de organisatie opgesteld op basis van de Internationale Norm het Global Reporting Initiative (GRI)
  2. Na de MVO scan gaan we aan de slag met het opstellen van een actief MVO beleid en de MVO communicatie d.m.v. het online MVO verslag.

Na deze dag weet je exact welke stappen je moet doorlopen om voor jouw organisatie een online MVO verslag op te stellen.

Locatie: Uraniumweg 17 , 3812 RJ Amersfoort
Datum:
Nader te bepalen
Kosten: €495,–

Training: Energie Audits (EED & EPK voor starters)

Tegenwoordig moeten alle gebouwen die meer dan 25.000 m3 gas of 50.000 kWh verbruiken een Energie Audit uitvoeren. De mate van dezeEnergie Audit hangt af van de grootte van de organisatie.

In de wet milieubeheer is vastgesteld dat al deze bedrijven de maatregelen die ze binnen 5 jaar terugverdienen, ook daadwerkelijk moeten gaan uitvoeren.

Voldoet jouw organisatie aan de bovenstaande eisen en moet je daarom een Energie Audit uitvoeren en wil je dit eigenhandig kunnen doen?

Wij leren jou tijdens de Training: “Energie Audits (EED & EPK) voor starters” in 1 dag hoe jij succesvol een Energie Audit op basis van de EED of EPK Regelgeving kunt uitvoeren.

Locatie: Uraniumweg 17 , 3812 RJ Amersfoort
Datum: Nader te bepalen
Kosten: €495,–

Training: Naar Niveau 3 op de MVO Prestatieladder in 1 dag

Heb jij ook geen tijd en stiekem ook absoluut geen zin om je door de normen rondom de MVO Prestatieladder te worstelen en daarna alsnog geen flauw idee te hebben wat je met de normen aan moet?

Gelukkig zijn wij in het bezit van alle kennis om jou hierbij te helpen tijdens de Training: “Naar Niveau 3 op de MVO Prestatieladder in 1 dag”. We leggen jou in één dag uit hoe jij het MVO Prestatieladder Niveau 3 certificaat gaan behalen.

Hoe we dit doen? We hebben speciale formats ontwikkeld waardoor het heel eenvoudig en pragmatisch wordt om dit proces te doorlopen. Je hoeft zo alleen nog maar na te denken wat daadwerkelijk belangrijk is: “Maatschappelijke impact creëren.”

Door deze training zal jij ruim 200 uur besparen om het MVO Prestatieladder niveau 3 certificaat te behalen!

Locatie: Uraniumweg 17 , 3812 RJ Amersfoort
Datum: Nader te bepalen
Kosten: €495,–

Online Training: MVO Masterclass

Het vergt de nodige kennis en ervaring om binnen een organisatie een volledig MVO traject op te zetten. Inmiddels hebben wij vele jaren ervaring bij het opzetten en begeleiden van diverse MVO trajecten binnen verschillende branches. Hierdoor kennen we inmiddels alle punten waar je gegarandeerd mee scoort, maar óók de valkuilen.

Zoals bekend staan wij ervoor om al onze kennis te delen en dit willen we ook met jou doen tijdens de Online Training: “MVO Masterclass”.

Tijdens de MVO Masterclass leren wij jou hoe je het proces van een MVO nulmeting, MVO beleid naar MVO communicatie middels een MVO verslag doorloopt en ook daadwerkelijk met succes afrond.

Wil jij eigenhandig aan de slag met MVO en niet onnodig in een valkuil belanden? Dan willen wij jou graag begeleiden!

Bekijk deze pagina voor meer, uitgebreide informatie over de Online MVO Masterclass

Locatie: Overal waar jij internet hebt is de Online Masterclass beschikbaar
Datum: Start wanneer jij er klaar voor bent!
Kosten: €295,–

Meer informatie over een training aanvragen!

Onderstaand is het mogelijk om je interesse voor een training kenbaar te maken. Laat je contactgegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op. De data en locaties van de events staan nog niet vast. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen.

Offerte aanvragen

“Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie”