Voor praktisch en betaalbaar duurzaam advies met echt resultaat Inloggen

Anne Pannekoek – Nieuw online MVO verslag Bruynzeel Keukens en Keller Keukens

Wat was het gaaf om de MVO werkgroep van dit bedrijf met hoge MVO ambities te mogen begeleiden! En het is ook nog het eerste bedrijf waarvoor we een online MVO verslag hebben geschreven dat ook gedurende het jaar bijgewerkt wordt. Lees het op mvo.bruynzeelkeukens.nl en mvo.kellerkeukens.nl.

CO2-neutrale keukens
Sinds begin 2017 produceert DKG haar keukens CO2-neutraal. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren al geïnvesteerd in een eigen biomassa-installatie en zonnepanelen. Dankzij verdere energiebesparende maatregelen, het gebruik van 100% groene stroom met SMK keurmerk en het compenseren van de resterende CO2-uitstoot, zijn de keukenkasten van de gevoerde merken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens nu volledig klimaatneutraal.

MVO koploper in de branche
DKG Holding uit Bergen op Zoom, heeft MVO als strategisch speerpunt benoemd. COO Toine van Rooij: ‘We hebben de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, maar dit onvoldoende uitgedragen. Als grootste keukenproducent van Nederland zien wij het als onze plicht om MVO als prioriteit onder de aandacht te brengen.’

Continue MVO-verslaglegging
DKG kiest er voor om continue verslag te doen van de inspanningen op gebied van MVO. Via mvo.bruynzeelkeukens.nl en mvo.kellerkeukens.nl leest u wat er de afgelopen jaren gedaan is én de relevante nieuwe ontwikkelingen op gebied van people, planet en profit.

Offerte aanvragen

“Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie”