Voor praktisch en betaalbaar duurzaam advies met echt resultaat Inloggen

Anne-Christien Vrieling

Anne-Christien Vrieling
“Het is de kunst om je werk uit te laten groeien tot een passie.” Dit weerspiegelt perfect waar ik dan ook altijd naar zal streven.
Nadat ik een aantal jaar geleden mijn Marketing en Communicatie diploma heb behaald heb ik een enorme (groeiende) passie en interesse voor (online) marketing gekregen. Met deze reden ben ik inmiddels ruim 3 jaar geleden begonnen bij MVO Consultants BV.

Het is mijn voornaamste doel om duurzaamheid van zijn “geiten wollen sokken imago” af te krijgen. Dit doe ik door MVO en duurzaamheid te vertalen naar een aanpak die voor iedere organisatie aantrekkelijk is. Denk hierbij aan grote MVO events, seminars en online webinars. Op deze manier kunnen we in één keer veel mensen bereiken en zo motiveren en bovenal inspireren om duurzame stappen te maken in het bedrijfsleven.

Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie. Ik haal er enorm veel plezier, voldoening én waardering uit om iedereen waar mogelijk te ondersteunen en te woord te staan.

Mijn werkzaamheden zijn enorm afwisselend, het contact met (potentiële) klanten, de (online) marketing en communicatie werkzaamheden zorgen ervoor dat mijn werk variërend en afwisselend is. Dagelijks nieuwe uitdagingen op de werkvloer, dat is waar ik naar streef.

Offerte aanvragen

“Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie”