Voor praktisch en betaalbaar duurzaam advies met echt resultaat Inloggen

Marleen Kuyt

De wereld moet veranderen, is aan het veranderen, en dat inspireert mij. Het bewustzijn groeit en er is van alles gaande. Tegelijkertijd zijn er nog veel ondernemingen die afwachten. Dat is jammer, want er valt veel te winnen. En niet in de laatste plaats voor ondernemingen zelf.

Het is mijn missie om bedrijven te laten zien wat maatschappelijk ondernemen voor hun kan betekenen. Ik wil ze enthousiasmeren en helpen om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Deze missie en mijn pragmatische manier van werken passen goed bij waar MVO Consultants voor staat. Ik ben dan ook heel blij om als MVO adviseur bij dit leuke en inspirerende bedrijf mijn bijdrage aan een mooiere wereld te mogen leveren.

Mijn werkervaring is divers. Na bij een televisiestation, uitgeverij, conferentie-organisatie en internetprovider te hebben gewerkt, op met name creatief (productontwikkeling en communicatie) en organisatorisch (projectmanagement) vlak, zette ik de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Bij één van mijn opdrachtgevers, een bank, ging ik weer in loondienst. Dit keer als end-to-end keten verantwoordelijke. Mede door de diversiteit van het werk, en de samenwerking met collega’s aan zowel de achterkant van het proces (ICT en backoffice) als aan de voorkant (kanalen en communicatie) raakte ik niet snel uitgekeken. Tot ik in de greep van ‘duurzaamheid’ kwam. Niet alleen privé, maar ook professioneel wilde ik hier ‘iets’ mee. Ik volgde ik de opleiding ‘Corporate Social Responsability’ aan de Erasmus Universiteit en maakte mezelf wegwijs in de wereld van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo kwam ik ook in aanraking met MVO Consultants, en voel me als MVO adviseur precies op de plek waar ik wil zijn.

Offerte aanvragen

“Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie”