Voor praktisch en betaalbaar duurzaam advies met echt resultaat Inloggen

Mirella Sterrenburg

Mirella Sterrenburg
Onder het mom van Think global, act local draag ik, Mirella Sterrenburg op verschillende manieren bij aan duurzame oplossingen voor de uitdagingen van deze tijd.

Als adviseur duurzaam ondernemen help ik MKB bedrijven met MVO ambities praktisch op weg. “Het zijn mijns inziens juist de bedrijven die de grootste potentie hebben om het verschil te maken in duurzaamheid. Door hun daadkracht, innovatiekracht, hun vermogen om snel te handelen en hun circle of influence. Ik werk dan ook met passie en plezier om bedrijven hierin te begeleiden met praktische handvatten die hen in staat stellen hun onderneming toekomstbestendig te maken.”

Als achtergrond neem ik een ruime ervaring mee, zowel als projectmanager in het (internationale) bedrijfsleven, als in duurzaamheid; ik was 8 jaar verbonden aan GreenWish als consultant duurzaamheid op het snijvlak van samenleving, (rijks)overheid en bedrijfsleven.
Daarnaast ben ik me als duurzaamheidsprofessional voortdurend aan het doorontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen als het Certified Professional Program Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (CPP MVO), storytelling/psychologie voor duurzaamheid en The Art of Hosting.

Ik ben tevens initiatiefneemster in regio Krimpenerwaard van het MVO collectief in oprichting, een samenwerkingsverband van bedrijven, overheid, onderwijs en bank om samen te werken aan concrete duurzame resultaten. Dit vanuit de ambitie om gezamenlijk duurzame waarde te creëren voor de regio, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk.

Naast de focus op bedrijfsleven geef ik gastlessen duurzaamheid: “Ik vind het niet alleen heel leuk, maar ook heel belangrijk jongeren te betrekken bij duurzaamheid en hen medeverantwoordelijk te maken voor hun toekomst. Daar zitten namelijk de leiders van de toekomst, daar zitten de omdenkers.”

Offerte aanvragen

“Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie”