Voor praktisch en betaalbaar duurzaam advies met echt resultaat Inloggen

Winny Christiaanse

Winny Christiaanse
Ik ben een professional met een brede ervaring, flexibele instelling en een betrokken hart. Ik werk al meer dan 30 jaar in diverse functies binnen marketing en communicatie. De laatste 20 jaar als zelfstandig adviseur en projectmanager in online en offline marketingcommunicatie, coach en tekstschrijver.

Ik richt me vooral op organisaties die actief zijn in veiligheid, gezondheidszorg en duurzaam ondernemen.

‘Naast reguliere marketing- en communicatieprojecten heb ik een aantal projecten op het gebied van MVO en maatschappelijk betrokken ondernemen (MBO) opgezet en gecoördineerd. Ik heb hiermee een belangrijke aanvulling gevonden op mijn manier van denken met betrekking tot marketing- en communicatiestrategieën en middelen.’

Ik heb de overtuiging dat MVO steeds belangrijker wordt. Openheid, vertrouwen en interactie met belanghebbenden (stakeholders) worden bepalend voor de continuïteit van organisaties. Daarom specialiseer ik me niet alleen in marketingcommunicatie, maar ook in MVO.

Ik verzorg jaarlijks het jaarverslag voor de Stichting GCM. Ontwikkelde o.a. in samenwerking met de Gemeente Harderwijk en het Steunpunt Vrijwilligers in Harderwijk, de workshop Samen Beter en praatte Coördinatoren Vrijwilligers van ‘s Heerenloo Zorggroep bij over de ontwikkelingen en kansen rond MBO. Ik was als communicatieadviseur betrokken bij Good Company en Alianza. Tevens ontwikkelde ik de website www.1000kansen.nl voor de Taskforce MBO van de Provincie Utrecht.

Offerte aanvragen

“Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie”